Velkommen


Velkommen til Bajazzernes hjemmeside.Brug menuen til venstre for at navigere rundt og benyt musikafspillerne til højre for at styre musikken.

Højopløseligt pressebillede er tilgængeligt, ligesom line up og stage set up.


Line up er ved at ændres - aldersrelaterede forandringer pågår.
Erik Frigalt har afløst Hugo Charlé, som desværre gik bort i januar - et enormt tab - og en god erstatning!


Der er p.t. 2 vacante stillinger! - indtil faste musikere er fundet, får vi hjælp af meget kompetente venner - vi nævner i flæng:
Hans Ingelstam - Dr. Erik Hansen - Bjørn Otto Hansen - Henrik Simonsen

Det fastholdes, at TEAMET BAJAZZERNE sættes over hensynet til det enkelte individ!

BAJAZZERNE har måtte erkende, at TARIFFEN, som oprindeligt var udtryk for en, af Dansk Musikkerforbund, fastsat minimumsbetaling for et veldefineret spillejob, efterhånden har udviklet sig til at være maximumslønnen for samme på den danske jazzscene. Selv om den danske musikscene er en af de bedst betalte i Europa, er musikker-lønnen faldet drastisk de seneste år.
BAJAZZERNE kan derfor tilbyde intergrerede priser til spillesteder, som ikke får entrestøtte - så derfor: SPØRG OM PRISEN!


HUSK!  Der er altid noget, man kan fejre - der er derfor altid en anledning til at holde en fest!Musikken der spiller nu er fra albummet "I live i Nyhavn",
men BAJAZZERNES indspilninger kan høres under fanen: MUSIK/ALBUMS. Klik blot på det ønskede album, og klik derefter på HER.
CD lydfilerne, som afspilles her på hjemmesiden , er af pladsmæssige hensyn formindsket teknisk i forhold til de store originalfiler på de CDér, der afspilles.
Vi har i sommerens løb spillet gode jobs for et enormt stort publikum.


Kommende koncerter:

7/7 - VIFTEN - Rødovre Rådhusplads - 16.00-18.30 - CPH jazzfestival - med fornem gæst: DAN BARRETT - trombone - USA

Man finder først det man leder efter til sidst!