Live i Nyhavn

"CHURCH'ING" - BACD 0101 (juni 01)
Med BAJAZZERNE i kirke – gospel, spirituals og Armstrong.

Lyt til sangene ved at klikke HER
Afspilleren er i højre kollonne.
1. I Shall Not Be Moved
2. When You Wish Upon a Star
3. Gloryland
4. In The Sweet Bye and Bye
5. Nobody Knows The Trouble I've Seen
6. That Old Rugges Cross
7. Flee as a Bird Oh Didn't He Ramble
8. You'll Never Walk Alone
9. Lilly of The Valley
10. Lead Me Saviour
11. Hymn To Freedom
12. Doen By The Riverside
13. Just a Closer Walk With Thee
14. Just a Little While To Stay Here
15. What a Wonderful World
16. Wiegenlied
17. I Shall Not Be Moved