Bajazzerne

Bajazzerne
Bajazzerne er et 7 mands traditionelt jazzorkester, og regnes blandt landets absolut bedste og mest stabile i sin genre. Bajazzerne er særdeles publikumsvenligt og er i stand til at kombinere lytte-jazz med danse-jazz, og er særdeles velegnet både til diner- og dansemusik ved firmafester, receptioner eller andre sammenkomster, hvor publikum ønsker at hygge sig med god svingende jazz.

Bajazzerne kalder selv deres musik for underholdningsjazz - social musik, som er synonym med Havnens stemningsfyldte duft og atmosfære. Repertoiret varierer fra hot jazz til blues og ballader, men et fælles træk i musikken er den svingende genkendelse og muligheden for en let tilgængelig musikalsk oplevelse.

Med deres musik ønsker Bajazzerne:

at bortdrive nagende mismod og indeklemt forstemthed

Bajazzerne har det erklærede formål:

"Hver gang at levere en god gedigen underholdning inden for den musikalske genre man forventer, når man bestiller Traditionel Jazz til sit festarrangement!!"


Bajazzerne er med en heftig spille aktivitet nået rundt i det meste af landet: Festivaller, markedspladser, klubber, receptioner, privatfester, begravelser, TV, radio - YOU NAME IT - og efter en lille ildebrand i en bil i NYHAVN er det kun børnefødsler, som endnu ikke er på BAJAZZERNE's referenceliste.